| محسن رضايي : برای مشورت با مراجع به قم آمدهام |
|
|
|
| نوشته شده توسط مهرورزی |
| دوشنبه ، 7 ارديبهشت 1388 ، 12:04 |
|
خبرگزاری رسا ـ محسن رضایی، امروز برای دیدار با مراجع تقلید و علمای حوزه علمیه وارد قم شد. وی در دیدار خود با آیتالله مبشر کاشانی از علماي قم، تقویت رابطه حوزه علمیه، مرجعیت و سیاست را از برنامههای خود برای ریاست جمهوری معرفی کرد. وی در ادامه درباره اهداف و برنامههای ریاست جمهوری گفت: یکی از اهدافی که تکلیف را به دوش من گذاشته است، اینکه بار دیگر رابطه میان حوزههای علمیه، مرجعیت و سیاست را تقویت کنیم. رضایی اظهار داشت: با وجود اینکه دولت ما اسلامی است، به مرور زمان از آغاز انقلاب به این طرف، رابطه حوزههای علمیه با سیاست رو به ضعف گذاشته و تقویت این رابطه از انگیزههای جدی ورود من به صحنه انتخابات است. وی تأکید کرد: امروز جامعه ما بیشتر از گذشته به مرجعیت و روحانیت نیاز دارد. در آغاز انقلاب، جامعه به روحانیت نیاز داشت که دولت اسلامی را تشکیل دهد. امروز دولتمردان ما و مردمان ما نیازمند روحانیت و مرجعیت هستند که با آن دولت اسلامی را تشکیل دهند که این موضوع از اهمیت بیشتر برخوردار است. دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تبیین نقش روحانیت و مرجعیت در جامعه از دغدغههای اصلی من برای ورود به صحنه انتخابات ریاست جمهوری است. وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: امروز چهره اسلام در بیرون ایران به شدت مورد هجمه قرار گرفته است و متأسفانه کارهای ناشایست طالبان و القاعده و برخی خودیها در خارج، بهانه به دشمنان داده است تا از این بهانهها علیه اسلام استفاده کنند. وی گفت: امروز مرجعیت، حوزههای علمیه و روحانیت باید با فعالیت بیشتری در صحنه بینالمللی حضور یابند. گفتنی است، دکتر محسن رضایی، امروز در سفر یک روزه خود به شهر مقدس قم با مراجع تقلید و علما درباره انتخابات ریاست جمهوری دیدار و گفتوگو میکند. وي همچنین در ادامه ديدارهاي خود با آيتالله موسوي اردبيلي، آيتالله نوري همداني، آيتالله جوادي آملي و ديگر مراجع و روحانيون ديدار خواهد کرد. |
رئيس جمهوري با بيان اين که کساني که ميليون ها انسان را مي کشند از علم بي بهره نيستند، اظهار داشت: همه جهان امروز در سايه تهديد است و يک روز با ...
سخنگوي حزب كارگزاران گفت: در جمهوري اسلامي آزادي است و راي مردم مبناي مشروعيت حكومت اسلامي است و ما نيز ليبرال دمكرات مسلمان هستيم و بر اين ا...
به نظر می رسد در این آشفته بازار سایت های رنگارنگ حزبی و جناحی که اغلب متکی به منابع غنی مالی و کاربران پولی و متعدد و ساختمان مجزا و هزاران امکانا...
هادی ابراهیمی کیاپی
حضور هوشمندانه و مقتدرانه رئیسجمهور کشورمان در اجلاس ضدنژاد پرستی در ژنو آثار مثبت و دستاوردهای گرانسنگی در حوزه های د...