| حمايت 200 نماينده مجلس از نامزدي احمدي نژاد |
|
|
|
| نوشته شده توسط مهرورزی |
| پنجشنبه ، 3 ارديبهشت 1388 ، 23:55 |
|
رييس فراکسيون انقلاب اسلامي اعلام کرد: تاکنون حدود 200 نفر از نمايندگان از نامزدي احمدينژاد در انتخابات آينده اعلام حمايت کرده اند و قرار است بهزودي در بيانيهاي اين وفاداري را اعلام کنند. به گزارش کلمه نیوز به نقل از ايرنا، "روحالله حسينيان" در حاشيه جلسه علني روز چهارشنبه مجلس در گفتوگو با خبرنگاران در خصوص نطق ميان دستور "حسين فدايي" نماينده تهران که به مسايل انتخاباتي اشاره داشت، گفت: جانا سخن از زبان ما ميگويي. وي در پاسخ به خبرنگاري که پرسيد: مگر قرار نبود مجلس در موضوع انتخابات بيطرف باشد، گفت: اين قرار را چه کسي گذاشته است؟ خبرنگاران گفتند: لاريجاني ؛ که حسينيان در پاسخ گفت: رييس حق نداشت چنين تصميمي بگيرد. ايشان خودش چنين قراري گذاشت اما نمايندگان نپذيرفتند. حسينيان در پاسخ به اينکه زير سوال بردن يک دوره هشت ساله در انتخابات، نظام را زير سوال نميبرد، گفت: اگر اين استدلال صحيح باشد بايد نسبت به دوره نهم هم پذيرفت اما شاهديم به قدر زيادي دولت نهم را زير سوال ميبرند و به کسي هم برنميخورد. خبرنگار ديگري پرسيد: ميرحسين موسوي مورد حمايت و تاييد حضرت امام(ره) بوده است اما برخي به او اهانت ميکنند. حسينيان پاسخ داد: از زمان حضرت امام چندين سال گذشته و مواضع تغيير کرده و تحولات زيادي ايجاد شده است. اينکه گفته شود شخصي که در زمان حيات امام مورد حمايت او بود مورد انتقاد قرار نگيرد، صحيح نيست. وي اضافه کرد: اگر چنين استدلالي صحيح باشد، نبايد از هيچکدام از مسئولاني که در دوران امام(ره) مسئوليتي داشتند و ايشان از آنها حمايت ميکرد، انتقاد کرد. نماينده مردم تهران در مجلس در پاسخ به خبرنگاري که نظر وي را درباره دولت ائتلافي جويا شد، گفت: در کشوري که مردم اصل هستندو حرف نهايي را در انتخابات ميزنند و در هر انتخاباتي اصولگرايان و اصلاحطلبان را انتخاب ميکنند، دولت ائتلافي معنا ندارد. حسينيان در پاسخ به سوالي درباره حمايت ناطق نوري از ميرحسين موسوي گفت: البته من شنيدهام که ناطقنوري اين مساله را تکذيب کرده اما او نظر خود را دارد. وي اين مساله را نشاندهنده اختلاف در جريان اصولگرايان ندانست و گفت: هر کس جايگاه خود را دارد و اين باعث نميشود که در اکثريت و بدنه اصولگرايي اختلاف ايجاد شود. اين نماينده اصولگراي مجلس در پاسخ به اين سوال که آيا ممکن است اصولگرايان از نامزدي موسوي حمايت کنند، گفت: در فراکسيون اعلام شده هر کس به صورت انفرادي ميتواند از نامزد مشخص مورد نظر خود حمايت کند.به نظر ما فراکسيون اصولگرايان و انقلاب اسلامي بايد در اين زمينه اعلام نظر کنند. حسينيان در پاسخ به اينکه به نظر شما حمايت از موسوي خروج از خط اصولگرايي است، گفت: من به موسوي انتقاداتي دارم و به نظر من کساني که در ستاد او هستند و همکاري جبهه مشارکت و سازمان مجاهدين باموسوي به هيچ وجه در حوزه اصولگرايي نيست. وي در پاسخ به اينکه شنيده شده در فراکسيون اصولگرايان، لاريجاني را تحت فشار قرار دادهاند که اگر از احمدينژاد حمايت نکند، از رياست اين فراکسيون برکنار ميشود گفت: من از اين فشارها خبر ندارم. وي در پاسخ به اينکه آيا چنين شرطي براي انتخاب لاريجاني در سمت رياست مجلس گذاشتهايد، گفت: چنين شرطي وجود ندارد. البته اين قابل بحث است که در آينده چه اقدامي انجام دهيم اما تاکنون چنين شرطي نگذاشتهايم. وي در پاسخ به اينکه آيا گزينهاي جز لاريجاني براي رياست مجلس داريد، گفت: اگر تصميم بگيريم نامزد ديگري داشته باشيم، پيدا ميکنيم. رييس فراکسيون انقلاب اسلامي تاکيد کرد: وجه قالب فراکسيون اصولگرايان حمايت از احمدينژاد است و حدود 90 درصد اعضا از احمدينژاد حمايت ميکنند. حسينيان در پاسخ به اينکه چرا گروههاي اصولگرا مواضع خود را دير اعلام ميکنند، گفت: کمکم اين اتفاق صورت ميگيرد. وي درباره نطق فدايي تاکيد کرد که اين نماينده در نطق خود از سوي جمعيت ايثارگران اعلام موضع کرد. جمعيت ايثارگران و جمعيت رهپويان نيز جلسهاي دارند که از نامزدي احمدينژاد حمايت کنند. حسينيان در پاسخ به اين که چرا جامعه روحانيت موضع سکوت را پيشه کرده است، اظهار داشت: آنها هم بهزودي حمايت خود را از احمدينژاد اعلام خواهند کرد. خبرنگاري درباره نامزدي پورمحمدي سوال کرد که حسينيان پاسخ داد: من با او رفت و آمد خانوادگي دارم و مطمئن هستم که نامزد نميشود. |
رئيس جمهوري با بيان اين که کساني که ميليون ها انسان را مي کشند از علم بي بهره نيستند، اظهار داشت: همه جهان امروز در سايه تهديد است و يک روز با ...
سخنگوي حزب كارگزاران گفت: در جمهوري اسلامي آزادي است و راي مردم مبناي مشروعيت حكومت اسلامي است و ما نيز ليبرال دمكرات مسلمان هستيم و بر اين ا...
به نظر می رسد در این آشفته بازار سایت های رنگارنگ حزبی و جناحی که اغلب متکی به منابع غنی مالی و کاربران پولی و متعدد و ساختمان مجزا و هزاران امکانا...
هادی ابراهیمی کیاپی
حضور هوشمندانه و مقتدرانه رئیسجمهور کشورمان در اجلاس ضدنژاد پرستی در ژنو آثار مثبت و دستاوردهای گرانسنگی در حوزه های د...