| پیام سیاسی افسانه جومونگ |
|
|
|
| نوشته شده توسط مهرورزی |
| پنجشنبه ، 3 ارديبهشت 1388 ، 23:25 |
|
آنچه در قسمت های اخیر آن سریال مذکور مورد توجه من قرار گرفت تشابه برخی رفتارهای " برادر تسو" با اصلاح طلبان و "فرمانده جومونگ" با دکتر احمدی نژاد است!"برادر تسو" فردی قدرت طلب که مرد میدان "مبارزه" نیست و فقط دنبال افزایش قدرت خود و "کاهش اختیارات امپراطور" است.
جانا: افسانه جومونگ از سریال هایی است که به شدت مورد توجه قرار گرفته است و مطالبی در سایتها و وبلاگ ها له یا علیه آن نوشته اند.آنچه در قسمت های اخیر آن سریال مذکور مورد توجه من قرار گرفت تشابه برخی رفتارهای " برادر تسو" با اصلاح طلبان و "فرمانده جومونگ" با دکتر احمدی نژاد است!"برادر تسو" فردی قدرت طلب که مرد میدان "مبارزه" نیست و فقط دنبال افزایش قدرت خود و "کاهش اختیارات امپراطور" است. برادر تسو دوست دارد به تکنولوژی شمشیرهای فولادی دست پیدا کند ولی به جای تکیه به دانش و تخصص و خودباوری دانشمندان "بویو" به دشمن تکیه و اعتماد می کند و عزت و غرور خود و کشورش را به حراج می گذارد. برادر تسو قراردادهای ننگ آمیز را به بهانه جلوگیری از جنگ و خونریزی بر ملت بویو تحمیل می کند... فرمانده جومونگ اما اهل دفاع از امپراطوری بویو است و در این راه از جان خود به راحتی می گذرد. فرمانده جومونگ برای به دست آوردن فناوری شمشیرهای فولادی نه به دشمن که به دانش و تخصص صنعتگران بویو اعتماد دارد و ... نگرانی من این است که چند روز دیگر کارگردان افسانه جومونگ مجبور شود سوگند بخورد فیلم را به سفارش اصولگرایان ایران نساخته است!... پوصیه می کنم در دیدن سایر قسمت های افسانه جومونگ به این مسئله نیز توجه کنید. |
رئيس جمهوري با بيان اين که کساني که ميليون ها انسان را مي کشند از علم بي بهره نيستند، اظهار داشت: همه جهان امروز در سايه تهديد است و يک روز با ...
سخنگوي حزب كارگزاران گفت: در جمهوري اسلامي آزادي است و راي مردم مبناي مشروعيت حكومت اسلامي است و ما نيز ليبرال دمكرات مسلمان هستيم و بر اين ا...
به نظر می رسد در این آشفته بازار سایت های رنگارنگ حزبی و جناحی که اغلب متکی به منابع غنی مالی و کاربران پولی و متعدد و ساختمان مجزا و هزاران امکانا...
هادی ابراهیمی کیاپی
حضور هوشمندانه و مقتدرانه رئیسجمهور کشورمان در اجلاس ضدنژاد پرستی در ژنو آثار مثبت و دستاوردهای گرانسنگی در حوزه های د...